Meer
Publicatiedatum: 08-06-2016

Inhoud

Terug

Groenelementen in onderhoud geven aan ondernemersverenigingen, buurten, bewoners, vakantieparken en / of hoveniers (burgerparticipatie)

Groenelementen in onderhoud geven aan ondernemersverenigingen, buurten, bewoners, vakantieparken en / of hoveniers (burgerparticipatie)
Portefeuillehouder
Melse J.

Planning
Startdatum: 19-09-2013
Einddatum: 30-12-2017

 

Door met bewoners en bedrijven groen aan te leggen en / of te onderhouden kunnen we kosten besparen, maar vooral ook de kwaliteit van het groen verbeteren. Zo vergroten we ook de betrokkenheid van bewoners met hun leefomgeving. Jaarlijks starten we minimaal 3 nieuwe projecten.Toelichting

G
Kwaliteit

De voorgenomen besparing voor 2015 door het overdragen van groen etc. is gerealiseerd. In 2015 zijn weer een aantal nieuw projecten gestart. In het kader van het leefbaarheidsfonds zijn nieuwe initiatieven ontstaan waarbij groepen bewoners een stuk openbare ruimte willen herinrichten en samen willen onderhouden. In 2015 zijn nog geen bijdragen toegewezen aan projecten in het openbaar groen, maar we weten dat er een aantal leuke initiatieven worden voorbereid.

 

03-02-2016

De voorgenomen besparing voor 2015 door het overdragen van groen etc. is gerealiseerd.  In 2015 zijn weer een aantal nieuw projecten gestart. . In het kader van het leefbaarheidsfonds zijn nieuwe initiatieven ontstaan waarbij groepen bewoners een stuk openbare ruimte willen herinrichten en samen willen onderhouden.  In 2015 zijn nog geen bijdragen toegewezen aan projecten in het openbaar groen, maar we weten dat er een aantal leuke initiatieven worden voorbereid.