Meer
Publicatiedatum: 15-06-2017

Inhoud

Terug

1.002 Goed voorbereid op rampen en crises

1.002 Goed voorbereid op rampen en crises
Projectleider/budgethouder
Viergever Jeroen
Portefeuillehouder
Zwaag RJ, van der

Planning
Startdatum: 31-12-2014
Einddatum: 30-12-2019

Oefening en training is een belangrijk aspect voor het bestrijden van crises en rampen. Wie een rol heeft neemt actief deel aan thema- en functiegerichte trainingen. Dat varieert van functie- en rol gerichte trainingen en oefeningen, tot thematische trainingen met een bepaald scenario of risico als uitgangspunt. Die laatste trainingen zijn vaak multidisciplinair, zodat we ook weten wat we van andere klommen(brandweer, politie, GHOR, defensie, RWS, etc) weet wat we mogen verwachten.Toelichting

G
Kwaliteit

We doen mee aan de twee themaweken die de VRZ organiseert. De thema's dit jaar waren Terreurdreiging en uitval Nutsvoorzieningen. Daarnaast volgen de medewerkers die een taak hebben in de regionale organisatie "Bevolkingszorg" diverse mono- en multidisciplinaire trainingen.

 

27-01-2017

We doen mee aan de twee themaweken die de VRZ organiseert. De thema's dit jaar zijn Terreurdreiging en uitval Nutsvoorzieningen. Daarnaast volgen de medewerkers die een taak hebben in de regionale organisatie "Bevolkingszorg" diverse mono- en multidisciplinaire trainingen.