Meer
Publicatiedatum: 15-06-2018

Inhoud

Terug

1.003 Samenwerken aan veiligheid

1.003 Samenwerken aan veiligheid
Projectleider/budgethouder
Viergever Jeroen
Portefeuillehouder
Zwaag RJ, van der

Planning
Startdatum: 31-12-2014
Einddatum: 30-12-2019

We geven voorlichting, preventie adviezen en werken nauw samen aan een integrale oplossing. Dat doen we met alle veiligheidspartners in het lokale en regionale veld. We betrekken zoveel mogelijk de burger daarbij.Toelichting

G
Kwaliteit

Op verschillende gebieden hebben we samengewerkt aan een veiliger Veere. Samen met de politie organiseerden we vier voetjesacties tegen woninginbraken. Samen met Woonburg en Politie pakten we overlastsituaties rond huurwoningen aan. In samenwerking met Halt boden we scholen lessen aan en een vuurwerkexpositie rond de afgelopen jaarwisseling. Samen met het Veiligheidshuis werkten we aan enkele complexe overlastsituaties.

27-01-2017

Op verschillende gebieden hebben we samengewerkt aan een veiliger Veere. Samen met de politie organiseerden we 2 voetjesacties tegen woninginbraken. Samen met Woonburg en Politie pakten we overlastsituaties rond huurwoningen aan. In samenwerking met Halt boden we scholen lessen aan en een vuurwerkexpositie rond de afgelopen jaarwisseling. Samen met het Veiligheidshuis werkten we aan enkele complexe overlastsituaties.