Meer
Publicatiedatum: 19-06-2018

Inhoud

Terug

1.002 Goed voorbereid op rampen en crises

1.002 Goed voorbereid op rampen en crises
Portefeuillehouder
Zwaag RJ, van der

Status
Gestart

Planning
Startdatum: 31-12-2014
Einddatum: 30-12-2019Toelichting

We doen mee aan de twee themaweken die de VRZ organiseert. De thema's 2017waren Terreurdreiging en uitval Nutsvoorzieningen. Daarnaast volgden de medewerkers die een taak hebben in de regionale organisatie "Bevolkingszorg" diverse mono- en multidisciplinaire trainingen.

In april 2017 hielden we een bestuurlijke oefening en zijn collega's ook ingezet bij de GRIP3 situatie in Kapelle.

 Eind 2017 stelde het algemeen bestuur van de Veiligheidsregio  een nieuw regionaal crisisplan vast. In 2017 vonden  in Veere geen GRIP situaties plaats. Een noemenswaardig "incident" was de stranding van een potvis in Domburg, wat in samenwerking met diverse partijen naar alle tevredenheid werd afgehandeld.

 

G
Kwaliteit
09-02-2018

We doen mee aan de twee themaweken die de VRZ organiseert. De thema's dit jaar waren Terreurdreiging en uitval Nutsvoorzieningen. Daarnaast volgen de medewerkers die een taak hebben in de regionale organisatie "Bevolkingszorg" diverse mono- en multidisciplinaire trainingen.

In april hielden we een bestuurlijke oefening en zijn collega's ook ingezet bij de GRIP3 situatie in Kapelle.

 Eind 2017 stelde het algemeen bestuur van de Veiligheidsregio  een nieuw regionaal crisisplan vast. In 2017 vonden geen in Veere geen GRIP situaties plaats. Een noemenswaardig "incident" was de stranding van een potvis in Domburg, wat in samenwerking met diverse partijen naar alle tevredenheid werd afgehandeld.

 


G
Tijd
G
Geld