Meer
Publicatiedatum: 19-06-2018

Inhoud

Terug

7.006 Vervangen riool

7.006 Vervangen riool
Portefeuillehouder
Melse J.

Status
Gestart

Planning
Startdatum: 31-12-2012
Einddatum: 30-12-2019Toelichting

G
Kwaliteit

Bij het vervangen van riolering gaven we voorrang aan locaties waar regelmatig wateroverlast optreedt.  Vooral in Westkapelle is een grote inspanning geleverd. In de Noordweg. Huygensstraat, 't Hofje en de Torenstraat voerden we maatregelen uit. De Casembrootstraat is in 2017 voorbereid en de uitvoering start in 2018. Daarnaast hebben we in 2017 riolen vervangen in combinatie met wegwerkzaamheden.  Zo vervingen we de riolen in de Nieuwstraat - Ooststraat in Zoutelande en de riolen in de Veerseweg in Veere. In De Ruiser pakten we de riolen aan in het kader van een opknapbeurt voor het hele park.  Een deel van de werkzaamheden loopt door in 2018.

 

04-04-2018

Bij het vervangen van riolering gaven we voorrang aan locaties waar regelmatig wateroverlast optreedt.  Vooral in Westkapelle is een grote inspanning geleverd. In de Noordweg. Huygensstraat, 't Hofje en de Torenstraat voerden we maatregelen uit. De Casembrootstraat is in 2017 voorbereid en de uitvoering start in 2018. Daarnaast hebben we in 2017 riolen vervangen in combinatie met wegwerkzaamheden.  Zo vervingen we de riolen in de Nieuwstraat - Ooststraat in Zoutelande en de riolen in de Veerseweg in Veere. In De Ruiser pakten we de riolen aan in het kader van een opknapbeurt voor het hele park.  Een deel van de werkzaamheden loopt door in 2018, het restantbudget wat hiervoor is bedoeld  voegen we toe aan de voorziening riolering.

 


06-02-2018

Bij het vervangen van riolering gaven we voorrang aan locaties waar regelmatig wateroverlast optreedt.  Vooral in Westkapelle is een grote inspanning geleverd. In de Noordweg. Huygensstraat, t'Hofje en de Torenstraat voerden we maatregelen uit. De Casembrootstraat is in 2017 voorbereid en de uitvoering start in 2018. Daarnaast hebben we in 2017 riolen vervangen in combinatie met wegwerkzaamheden.  Zo vervingen we de riolen in de Nieuwstraat - Ooststraat in Zoutelande en de riolen in de Veerseweg in Veere. In De Ruiser pakten we de riolen aan in het kader van een opknapbeurt voor het hele park.  Een deel van de werkzaamheden loopt door in 2018, het restantbudget wat hiervoor is bedoeld  voegen we toe aan de voorziening riolering.

 


G
Tijd

 

 

G
Geld